Kitchen Elf – Me rakastamme pastaa!

Kitchen Elf fresh pasta maker

Kitchen Elf – Me rakastamme pastaa!

Kitchen Elf fresh pasta maker

Kitchen Elf – Me rakastamme pastaa!

Oletko sinäkin hulluna pastaan? Me olemme ainakin! Oletko koskaan kokeillut tehdä tuorepastaa itse? Tiedätkö miltä tuorepasta oikeasti maistuu? Täällä bingo! 

Me olemme hulluina pastaan ja nuudeleihin ja meillä kaikilla on omat mielipiteemme siitä, kuinka ne valmistamme. Gordon Ramsay sanoo, että pastan keitinveteen pitäisi lisätä oliiviöljyä, toiset ovat sitä vastaan verisesti. Pitäisikö nuudelit keittää täysin veteliksi vai hieman sisältä jähmeimmiksi? Näihin ei ole olemassa oikeita vastauksia, vai onko sittenkin? 

Onko käsintehty pasta parempaa kuin kaupan kuivapastat? Harva jaksaa uskoa kuiviin pastoihin samalla tavalla kuin me tuorepastoihin. Harvassa ovat siis ne ihmiset, ketään tuomitsematta, jotka eivät rakastaisi tuorepastaa. Me jotka rakastamme tuorepastoja ja –nuudeleita, meillä on ongelma: tuorepastan tekeminen vie aikaa ja se vaatii vaivaa. Myöskään kaikilla ei ole aikaa tai osaamista tuorepastan aikaansaamiseksi, voin itse nostaa kädet ylös etenkin toisen asian, eli osaamisen, kohdalla! 

Kitchen Elf on tehty sinulle että minulle. 3 minuuttia ja tuorepastasi on valmis keittämistä varten. Kolmessa minuutissa saat haluamasi muotoista, paksuista tai levyistä tuorepastaa. Jos olet tehnyt tuorepastaa, muistat varmaan sotkun, jonka tuorepastan tekeminen jätti? Jep jep Kitchen Elfin kanssa siitä sinun ei tarvitse enää murehtia, sillä kone on varustettu itsepuhdistavalla ominaisuudella.  

3 minuuttia ja olet valmiina keittämään käsintehdyn tuorepastan sekä nauttimaan tuorepastasta perheesi kanssa. Sotkuttoman 3 minuutin jälkeen olet valmis. Salaisuus: koneemme matkii kaulimen liikettä, joka on tärkeä osa tuorepastan tekoa. 

  • 3 minuutissa tuorepastaa tai tuorenuudeleita. 
  • Kitchen Elf on varustettu itsepuhdistavalla ominaisuudella! 
  • Pastan ja nuudeleiden eri muodot ovat mahdollisia: spagetit, nuudelit, fettuccinet ja taikinalevyt.

 

Saa käyttää mielikuvitusta! 

Muista tykätä meistä Facebookissa ja jättää kommentti! Seuraa meitä myös Instagramissa!